Forum namjenjen tekstilcima i svim povezanim zanimanjima.


    Masine za sivanje odjece

    Share
    avatar
    cvik
    Admin

    Broj komentara : 33
    Join date : 2010-01-02
    Age : 33

    Masine za sivanje odjece

    Komentar by cvik on Mon Jan 04, 2010 7:29 pm    expression 2028

    Novi, inovativni šivaći stroj koja može obraditi bilo koju tkaninu.


    Jednostavnost korištenja ovog šivaćeg stroja osloboditi će vašu kreativnu energiju i omogućiti će vam pretvaranje vaših ideja u stvarnost. Pfaff expression 2028 sa svojim osvjetljenim zaslonom će vam prikazati sve potrebne informacije i upute za odabrani šav. Odabirom šava automatski se podešava optimalna širina i dužina, ali se svi ti parametri mogu ručno mjenjati kako bi zadovoljili sve potrebe. Pogledajte osobine ovog šivaćeg stroja i sigurno će te se zainteresirati.


    13 položaja igle

    Različiti položaji igle omogućuju vam izradu savršenih ukrasnih prošiva točno gdje vi to želite, uvelike olakšavajući ušivanje patent zatvarača. Izbor je vaš!
    avatar
    cvik
    Admin

    Broj komentara : 33
    Join date : 2010-01-02
    Age : 33

    Re: Masine za sivanje odjece

    Komentar by cvik on Wed Jan 06, 2010 12:26 pm    Janina

    Šivaći stroj Janina posjeduje pomoćnu površinu za šivanje u sklopu koje je pretinac za pribor i taj se pretinac skida, ako želimo šivati uže stvari kao što je npr. rukav. Stroj sadrži automatsku navodilicu konca, te veliki izbor bodova, kako običnih, tako i overlock bodove za obrubljivanje tkanina. Pomoću stroja moguće je i prišivanje gumba te izrada rupica. Stroj je lagan za održavanje i transportiranje.

      Danas je Sun Nov 18, 2018 4:33 am